Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
ŞUTSO'DAN SAĞDUYU ÇAĞRISI
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

ŞUTSO'DAN SAĞDUYU ÇAĞRISI

Gündem

Dershane konusunda tartışmaların ilk günde çıkarak basın açıklaması yapan ŞUTSO Başkanı Sabri Ertekin, 17 Aralık Operasyonu sonrası ilk kez sağ duyu çağısı yaptı.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) son günlerde yaşanan olumsuzluklardan dolayı iş dünyasını ve halkımızı sağduyuya davet etti.
Başkan E.Sabri Ertekin, Yönetim ve Meclis Kurulu Üyeleri’nin de katılımıyla bir basın açıklaması yaparak Türkiye gündeminde son dönemde yaşanılan gelişmelerin ülke ekonomisine olumsuz etkilerine dikkat çekti.
Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası olarak, ülkemiz gündeminde yer alan son dönemdeki gelişmelerin ekonomimize olumsuz etkilerini üzüntüyle takip etmekteyiz diyen Başkan Ertekin açıklamasında şunları ifade etti: “Son günlerde ülkemizin üzerinde büyük oyunlar oynanmaktadır. Türkiye’nin gelişmesini ve ilerlemesini istemeyenler, halkımızı birbirine düşürerek ülkeyi zayıflatmaya çalışmaktadır. Bu bir oyundur ve bizler bu oyuna gelmeyelim. Bu oluşturulan kaos ortamı ekonomiye büyük zarar vermekte ve geleceği görmekte sıkıntılar oluşturmaktadır.
Hiç kimseyi ötekileştirmeden dini, dili, ırkı ayırmaksızın, hep birlikte el ele verip hareket etmeliyiz. Bilmeliyiz ki ülkemizin ileriye gitmesi için herkesin çabalaması gerekir. Bizim istediğimiz hukukun üstünlüğünün kabul edildiği ve hiç kimsenin zulüm görmeyeceği bir ülkedir. Bunun için herkesi sağduyuya davet ediyoruz” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.