Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
ŞUTİM Onarım Kabul Etmiyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

ŞUTİM Onarım Kabul Etmiyor

Gündem

Şanlıurfa'da 1. Sınıf arazisi üzerine yapılan Sebze ve Meyve Halinde (ŞUTİM)zemininden dolayı her gün çökmeler meydana geliyor.

Şanlıurfa Eski Belediye Başkanı Ahmet E. Fakıbaba döneminde 1. sınıf tarım arazisine yapılan Sebze ve Meyve Hali (ŞUTİM) yapıldığı zaman yumuşak zemini sertleştirmek için sert arazinin iki katı mazraf yapıldığı halde yağışlı havalarda her gün çöküyor.

DÜNYANIN EN İYİ TARIM ARAZİLERİ YOK EDİLİYOR

Dünyada en iyi tarım arazisi Şanlıurfa da olduğu halde bu toprakların kıymetini bilmeyen yerel yöneticiler, hem bu şehrin geleceğine beton döküyorlar. hem de tutmayan betonları tekrar tekrar dökerek bu ülkenin servetini heba ediyorlar.

SÖZDE TOPRAK KORUMA KANUNU VAR!..

Toprak Koruma Kanunu’na göre tarım arazilerine kesinlikle tarım dışı kullanım izninin verilmediğini halde Maalesef bunu halen anlamayan kişiler var. Toprak koruma kanununa rağmen Şanlıurfa'da tarım arazilerini imara açılması rant söylentilerini doruğa çıkarıyor!..

4,5 MİLYON HEKTAR TARIM ARAZİSİNE İMAR VERİLDİ

 Geçmişte Şanlıurfa’daki 4,5 milyon hektarlık Harran Ovası’ndaki birinci sınıf tarım arazilerine imar izni verilmiş. Şanlıurfa’nın stadyumunu bile tarım arazisinin üzerine inşa ettilerdi.

BELEDİYE YAPIYOR KAMYON GEÇİNCE ÇÖKÜYOR

Şanlıurfa'da Sebze ve Meyve Hali (ŞUTİM) Başkanı Faruk Akbaş'ta Hap pazarı yerinden dert yanıyor. Akbaş; "Tarım arazisine inşa edilen ŞUTİM'in hali ortada. Hal pazarında çökmeler oluyor. Belediye açılan çukurları onarıyor. Ama bir kamyon geçince yine çöküyor" diyor.

Haber: M. Guli Aslan www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.