Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
ŞUSKİ işçileri basın açıklaması yaptı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

ŞUSKİ işçileri basın açıklaması yaptı

Gündem

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünde çalışan taşeron firma işçileri, çalıştıkları kurumun özelleştirilerek özel bir firmaya devredilmesine tepki gösterdiler.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünde (ŞUSKİ) taşeron şirkete çalışan işçiler, çalıştıkları kurumun müttehit firmaya devredilmesi ve iş alanlarının değişmesine tepki göstermek amacıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi önünde eylem yaptı.

ŞUSKİ bünyesinde taşeron içi olarak 12 yıl boyunca çalıştıklarını, kurumun özelleştikten sonra da sistemin aynen devam etmesi gerektiğini ifade eden işçiler, “Biz kurum müteahhide geçmesinden sonra yine belediye bünyesinde taşeron işçi olarak çalışmaya devam etmek istiyoruz. Ayrıca kurumda çalışan 96 işçinin iş bölümü değişecek. Buda işsiz kalma olasılığının olduğunu gösteriyor. Biz yeni çıkan taşeron işçi kanunundan faydalanmayalım diye bizleri yapı denetime aldılar” şeklinde açıklama yaptılar.

Yerel seçimler öncesinde sorunun çözülmesi için kendilerine söz verildiğini ama seçimden sonra unutulduklarını ileri süren işçiler, kadrolu olma gibi bir dertlerinin olmadığını bu sorunun çözülmesi için yetkililerin duyarlı olmasını ve seslerinin duyulmasını talep ettiler. (Sedat Kuşulay-İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.