Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
ŞUSKİ Genel Müdürü Değişti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

ŞUSKİ Genel Müdürü Değişti

Gündem

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Bünyesinde bulunan Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğünde (ŞUSKİ) görev değişikliğine gidildi. Mevcut Müdür Mehmet emin Özçınar görevinden alınırken onun yerine ŞUSKİ genel müdür yardımcısı Said Güllüoğlu atandı.

Bugün akşam saatlerinde yapılan görev değişikliği ile birlikte yaklaşık bir yıldır ŞUSKİ Genel Müdürü olarak görev yapan Mehmet Emin Özçınar'ın yerine hali hazırda ŞUSKİ Genel Müdür Yardımcılığı görevini sürdüren Said Güllüoğlu atandı.

Yapıl yeni görev değişikliği ile ilgili açıklama yapan Mehmet Emin Özçınar, "Bize bu görevi yapma fırsatını tanıyan başta Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’e , yakın çalışma arkadaşlarıma ve tüm emekçi kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bu günden sonra da Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül'ün yanında olacağız, Belediyemizin projelerini takip edip, elimizden geldiğince genç arkadaşlara rehberlik yapmaya çalışacağım. Rabbim ne güzel vekildir , hakkımızda en hayırlısını İhsan eylesin." dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.