Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Suruçlu muhtarlar Büyükşehir Belediye ile Suruç'u görüştüler
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Suruçlu muhtarlar Büyükşehir Belediye ile Suruç'u görüştüler

Gündem

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Emin Özçınar Suruç’taki mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısı yaptı.

 Suruç Muhtarlar Derneği Başkanı Vahit Tekinalp ve 60 Mahalle muhtarılarının taleplerini iletmek üzere 17 muhtar, Genel Sekreter yardımcısı Emin Özçınar’ı makamında ziyaret etti.

Ardından toplantı salonuna geçen Özçınar ve Muhtarlar İlçede yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında fikir istişaresinde bulunuldu.

 

Toplantı öncesi açıklama yapan Genel Sekreter Yardımcısı Emin Özçınar, ilçeye yapılan hizmetlerde Muhtarlarla istişare edildikten sonra yapıldığını söyledi.

 

Büyükşehir Belediyesi olarak Muhtarların taleplerine büyük önem verdiklerini belirten Özçınar, İlçedeki çalışmarın aralıksız sürdüğünü ifade etti.

 

ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özçınar, şunları söyledi.

 

“Muhtarlarımızla el birliği yaparak Suruç’ta güzel şeyler yapacağımıza inanıyoruz. Buraya geldikleri için Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç adına hepsine hoş geldiniz diyorum. inşallah bu toplantı, hayırlı bir istişare toplantısı olur.”


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.