Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Suruç sınırında yardıma giden Bakanlara taşlı saldırı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Suruç sınırında yardıma giden Bakanlara taşlı saldırı

Gündem

Türkiye'ye sığınan Kobani halkını ziyarete giden Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Gıda ve Tarım Bakanı Mehdi Eker'in Kobani sınırında incelemeleri sırasında bir grubun taşlı saldırısına uğradığı öğrenildi.

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine bağlı Mürşit Pınar beldesinde IŞİD saldırılarından kaçarak Türkiye’ye sığınanları ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Gıda ve Tarım Bakanı Mehdi Eker, incelemeleri sırasında bir grubun taşlı saldırısına uğradı.

Sınır kapısına incelemelerde bulunan Bakanların, burada Kızılay yetkilileri ile görüşüp bilgi aldığı, halkla görüşmek için sokaklara indiği sırada ise bir gurubun sözlü ve taşlı saldırılara uğradığı belirtildi. Bakanların daha sonra Suruç ilçesine geçtiği bildirildi.

Saldırı sonrası beldede geniş güvenlik önlemleri alındı. Sınırbölgesinde Van, Şırnak ve Mardin Belediye araçlarının bölgede bulunması dikkatlerden kaçmadı.

(İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.