Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
SURİYE’YE KIŞ YARDIMI
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

SURİYE’YE KIŞ YARDIMI

Gündem

Soğuk kış günlerinin kapıda olduğu bu zor şartlarda sınır bölgelerine yerleşmiş binlerce savaş mağduru insanlara Şanlıurfa Kimse Yok Mu Derneğinden Akçakale sınır kapısı olan Suriye’nin Talebyad ilçesine bir kamyon gıda, battaniye ve giyim yardımı gönderildi.
Çevre ülkelere göç etmiş 2 milyonu aşkın Suriyelinin yanı sıra kendi ülkelerinde zor şartlarda yaşamlarını sürdüren insanlara da komşu olarak yardımda bulunmak tüm sivil toplum kuruluşlarının üzerine düşen önemli bir görevdir.
Kimse Yok Mu Derneği Şanlıurfa Şube Müdürü Fevzi Şahin “ Elektrik ve içme suyu sıkıntısı da çekilen bu kış şartlarında gıda, battaniye ve ısınma (mazot) ve çocuk maması gibi temel ihtiyaç malzemelerinin yanında, ayrıca ilaç ve ilk yardım malzemeleri de yoklar listesinde. Dernek olarak Şanlıurfa’da her hafta 50 aileye yardım yapmayı planladık ancak Suriye’deki ve kamplardaki insanları da unutmamak gerekiyor en çok onlara yardım elini uzatmak gerekiyor” dedi.
Suriye’den malzemeleri teslim alan (Kızılay’ın bilgisi dâhilinde)yetkililer, bu malzemeler küçük yardım paketleri halinde dağıtılacağını söylediler. Yardım eden hayırseverlere teşekkür ettiler.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.