Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Suriye'ye insani yardım gönderildi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Suriye'ye insani yardım gönderildi

Gündem

Şanlıurfa birçok sivil toplum kuruluşundan oluşan İnsani Yardım Platformu tarafından Suriye’ye iki tane yardım TIR’ı gönderildi.

Şanlıurfa’da birçok Sivil Toplum Kuruluşu (STK) tarafından oluşan İnsani Yardım Platformu, Suriyelilere yardım göndermeye devam ediyor. Bu kapsamda Suriye sınırları içerisine gönderilmek üzere içerisinde un ve kuru gıda bulunan iki tane insani yardım TIR’ı hazırlandı.

Yardım TIR’larının gönderilmesi için program düzenlendi. Programa; Aile ve sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol, İnsani yardım platformu başkanı Osman Gerem ve birçok platform üyesi katıldı.

Şanlıurfa Sivil Toplum Kuruluşu olarak; Suriye’deki iç savaştan dolayı yiyecek bulamayan Suriye halkına dört yıldır Suriye’ye insani yardım gönderdiklerini belirten İnsani Yardım Platformu Şanlıurfa Başkanı Osman Gerem, “ Bugünde Mazlum Suriye halkına 202. Ve 203 tırlarımızı gönderiyoruz. Bunun yanında Şanlıurfa merkezde ve İlçelerde ikamet eden, çadır kentin içinde ve dışında yaşayan Suriyeli kardeşlerimize de, beş yüzün üzerinde İnsani yardım TIR’ı ulaştırdık. Her Ramazanda olduğu gibi bu yılda Türkiye turuna başladık. Amacımız Ramazan’ın bereketi kardeşlerimizin sofrasında hissedilsin.“ dedi.

Yardım TIR’larını gönderme programına katılan Demirkol ise uzun süredir yaşanan savaştan dolayı ülkemize yerleşen Suriyelilere karşı herkesin duyarlı olması gerektiğini söyledi.

Bu yardımların devam etmesi bekleniyor.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.