Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Suriyelilerin giyim ihtiyacı için giyim mağazası kuruldu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Suriyelilerin giyim ihtiyacı için giyim mağazası kuruldu

Gündem

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Şanlıurfa'daki Sivil Toplum Kuruluşları ve İnsani Yardım Platformu tarafından Suriyeli misafirlerin giyim ihtiyacının karşılanması için hazırlanan giyim mağazasını ziyaret etti.

 Şanlıurfa’daki Sivil Toplum Kuruluşları ve İnsani Yardım Platformu tarafından Suriyeli misafirlerin giyim ihtiyacının karşılanması için İmam Bakır Mahallesi’nde kurulan giyim mağazasını gezen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, kış ayları öncesi hayırsever vatandaşlardan tarafından bağışlanan yeni ve 2. el ürünleri bulunduğu reyonları inceleyerek, yapılan yardımlar konusunda yetkililerden bilgi aldı.

Burada kısa bir açıklama yapan Güvenç, “Halkımızdan topladığımız ayakkabı ve altlı üstlü her türlü giyim eşyasını burada dağıtıyoruz. Arkadaşlardan Allah razı olsun, mahallere duyuruldu, kış başlamadan 2. el ve yeni olmak üzere yardım yapmak isteyen bütün hemşerilerimizden destek bekliyoruz. Evde kullanılmayan çok tahrip olmamış veya yeni eşyalarını getirebilirler, yâda maddi destek yapabilirler. İnşallah bu kış da kardeşlerimizi zor şartlardan kurtararak kışı geçirmelerini sağlarız.” şeklinde konuştu.


Daha sonra Güvenç, engelli bir vatandaşa tekerlekli sandalye verdi, civarda bulunan çocuklara yiyecek ikramında bulundu. (İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.