Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
'Suriyelilere Ensar Oalım' Yardım Kampanyası devam ediyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

'Suriyelilere Ensar Oalım' Yardım Kampanyası devam ediyor

Gündem

Bingöl Valiliği, Bingöl Belediyesi ve Kızılay Bingöl Şubesi tarafından Suriyeli aileler için 'Suriyeli Kardeşlerimize Ensar Olalım' sloganıyla başlatılan yardım kampanyası devam ediyor.

Bingöl Valiliği, Bingöl Belediyesi ve Kızılay Bingöl Şubesi tarafından Suriyeli aileler için ‘Suriyeli Kardeşlerimize Ensar Olalım’ sloganıyla başlatılan yardım kampanyası çerçevesinde yardımlar toplanmaya başlandı.

Valilik 122 hattını arayan hayırseverler vatandaşların verdiği ikinci el eşyalar, Bingöl Belediyesi ekipleri tarafından alınarak, kentte yaşayan Suriyeli ailelere teslim ediliyor.

Kampanyaya destek çağrısını yineleyen Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Suriyeli misafirlere sahip çıkılması gerektiğinin altını çizerek, “Savaş nedeniyle evini ve malını terk etmiş ve ülkemize sığınmış Suriye’li kardeşlerimize bir Ensar duygusu içerisinde yardım edelim. Muhacir’e Ensar olmak İslami ve insani bir sorumluluktur. Yardım kampanyamız insanlığımızın ve kardeşliğimizin en doğal gereğidir. Hemşehrilerimiz, evlerindeki fazla eşya, giyim ve gıda noktasında yardım etmelerini istiyoruz. Bu kampanyaya Bingöl’ün kadirşinaslığı ile destek olalım. Yardım etmek isteyen vatandaşlarımız, 122 hattını arayabilirler. Kampanyamız devam ediyor. Şimdiden hayır sahiplerine teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun” diye konuştu. (İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.