Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Suriyeliler için kurban kampanyası başladı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Suriyeliler için kurban kampanyası başladı

Gündem

Yaklaşmakta olan Kurban Bayramı münasebetiyle Şanlıurfa’da sığınmacı olarak bulunan Suriyelilerin bayram coşkusunu yaşayabilmesi için Şanlıurfa Valiliği tarafından Kurban Bağışı kampanyası başlatıldı.

Başlatılan kampanyaya yönelik Valilik Toplantı Salonunda bir toplantı gerçekleştiren Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, kampanya hakkında bilgi verdi.

Vali Güvenç, Ziraat Bankasında açılan hesaba vatandaşların kurbanlarını bağışlayabileceği kampanya kapsamında bir kurban hisse bedelinin 500 TL olarak belirlendiğini söyledi. Vali Güvenç, şu ana kadar merkezi Almanya’da bulunan Hasene IGMG Vakfı’nın seksen büyük baş hayvan bağışladığını, Diyanet Vakfının da yüz on hisseyi Suriyelilere bağışladığını ifade etti.

Ziraat Bankası merkez şubesinde “Suriyeli Sığınmacılar İçin Kurban Yardım Hesabı” adı altında açılan hesaba yatırılacak olan beş yüz TL karşılığında bir hisse bağışlanaibleceğini kaydeden Vali Güvenç, “Tüm duyarlı vatandaşlarımıza yapacakları bağışlar için şimdiden teşekkür ediyorum” dedi. Salı gününe kadar verilen hesaba yapılacak bağışların Suriyeli kardeşlerimize bayram sevinci yaşatacağını ifade eden Güvenç, Hasene IGMG Vakfı’na ve Diyanet Vakfı’na da hassasiyetlerinden dolayı teşekkür etti.

Valilikte düzenlenen toplantıya Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’in yanı sıra Vali Yardımcıları Aylin Kırcı Duman ve Şaban Erdoğan, Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat, Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan katıldı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.