Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Suriyeli mültecilerden çirkin karikatüre tepki
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Suriyeli mültecilerden çirkin karikatüre tepki

Gündem

Peygamberler şehri Şanlıurfa’nın Rabia Meydanı’nda bir araya gelen bir grup Suriyeli, Charlie Hebdo dergisini protesto etti.

Fransa’da basın özgürlüğü adı altında İslam Peygamberine (SAV) hakaret karikatürleri yayımlamaya devam eden Charlie Hebdo dergisine bir tepki de Suriyelilerden geldi. Cuma namazı sonrası yaşadıkları sıkıntıları unutan Suriyeli mülteciler, ellerinde Arapça yazılı dövizler taşıyarak Charlie Hebdo dergisini kınadı.
 

Rabia Meydanı’nda Charlie Hebdo aleyhine slogan atan grup adına basın açıklamasını, Suriyeli Muhammed Nakşibendi hem Arapça hem de Kürtçe olarak yaptı.

Peygamberimizin âlemlere rahmet olarak gönderildiğini belirten Nakşibendi, peygamberimize yapılan hakaretleri kabul etmeyeceklerini söyledi. Peygamberimize olan sevgilerini tüm dünyaya göstermek için toplandıklarını söyleyen Nakşibendi, “Hz. Muhammed bizim rehberimiz ve önderimizdir. Biz O’nun yolundan ayrılmayacağız. Ve dinimizi kötü gösterenlere fırsat vermeyeceğiz.” ifadelerini kullandı. (Sedat Kuşulay/Osman Gülebak-İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.