Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Suriyeli beş kişi Suruç'a saldırdı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Suriyeli beş kişi Suruç'a saldırdı

Gündem

Suriyeli 5 kişinin Suruç'a silahla saldırdığı, Jandarmanın gelmesi ile mayınlı araziden geri kaçtıkları iddia edildi. Konuyla İlgili Jandarma Komutanlığından yazılı açıklama yapıldı.

İşte o açıklama; "27 Nisan 2012 günü, saat:23.30 sıralarında, Suruç ilçesi Aşağı Oylum köyü Dikmetaş mezrası mevkiinde, Suriye’den ülkemize geçmeye çalışan 5 sivil şahsın mayınlı saha içerisine geçtiği tespit edilmiştir.



Daha sonra Hudut Karakolu’ndan yapılan ikaza karşın 5 şahıstan 4’ü Suriye tarafına kaçmış bir şahıs ise Türkiye tarafına geçmiştir. Bu esnada Türkiye Sınırının 300 – 400 metre içerisinde bulunan Dikmetaş Mahallesi civarında karşı yönden silah sesleri duyulmuştur.



Kaçan şahıslara dur ikazında bulunulmuş, fakat mayınlı saha içerisindeki şahısların Suriye istikametine doğru uzaklaştığı görülmüştür. Olaydan yaklaşık bir saat sonra Türkiye tarafına kaçan M.A isimli şahsın dizlerinden yaralanma nedeniyle Suruç Devlet Hastanesi’ne götürüldüğü bilgisi alınmıştır ve yaralanan vatandaşımızın hayati tehlikesi bulunmayıp, sevk edildiği Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi sürdürülmektedir.



Konuyla ilgili olarak Suruç Cumhuriyet Başsavcılığınca gerekli inceleme ve soruşturma başlatılmıştır" denildi. 
www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.