Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Rusya uçak krizinde yelkenleri indirdi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Rusya uçak krizinde yelkenleri indirdi

Gündem

Suriye'de Sınırımızı ihlal eden uçağın düşürülmesi sonrası gerilen Türk-Rus ilişkilerinin tekrar düzelmesi şart öne sürdü. Rusya'nın Ankara Büyükelçisi, şartları açıkladı.

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi, "özür, sorumluların cezalandırılması ve tazminat" beklediklerini söyledi, "Bunlar olmazsa Türkiye'nin diğer açıklamaları sonuç vermeyecek" dedi.
Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov, Rus pilot Oleg Peşkov'in helikopterle inerken Alparslan Çelik isimli bir Türk vatandaşı tarafından vurulduğunu ve "özür, sorumluların cezalandırılması ve tazminat" beklediklerini söyledi.

Rusya'nın bombaladığı tırların içinde insani yardım olmadığını söyleyen Büyükelçi, doğalgaz konusunda ise Ukrayna üzerinden yapılan sevkiyat için "Ukrayna topraklarındaki boru hattında arıza çıkarsa biz ne yapacağız? " dedi ve ekledi: "Örnekleri verdim, sonucu siz kendiniz çıkartın"

(Cumhuriyet)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.