Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Suriye'de 'Kurtlar Vadisi' mafyası korkusu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Suriye'de 'Kurtlar Vadisi' mafyası korkusu

Gündem

Suriye'nin Atme kasabasındaki çadır kamplarda barınanlar, ‘Kurtlar Vadisi'ne özenen çetelerin korkusunu yaşıyor. Haber İngiliz The Times gazetesinde yer aldı.

İngiltere'de yayımlanan The Times gazetesi, kendilerine ‘Zaza Dayı' gibi isimler takan mafya üyelerinin kamplarda yaşayan halka yapılan yardımları zorla aldığını ortaya çıkardı.

Kampta yardım görevlisi olarak çalışan Abu Abdullah, “Burada 3 ayrı çete kampın kontrolü için rekabet halinde. Birbirlerini ve sivilleri öldürmeye başlamaları an meselesi. Daha dün bir çete üyesi silahını kafama dayadı” diye konuştu. Özgür Suriye Ordusu'nda savaşan muhaliflerin kampa girerek çete üyelerini aradıkları, yakaladıklarında da dövdükleri belirtildi.

Times'a konuşan kaynaklar en büyük çetelerden birinin başında Kurtlar Vadisi'nde bir karakter olan ‘Zaza Dayı' lakaplı birinin bulunduğunu söyledi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.