Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Suriye helikopterini Türk jetleri düşürdü
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Suriye helikopterini Türk jetleri düşürdü

Gündem

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Hatay'da düşen Suriye helikopterinin Türk savaş uçakları tarafından füze ile vurularak düşürüldüğünü açıkladı.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Türk hava sahasını ihlal eden Suriye helikopterinin Malatya'dan kalkan Türk savaş uçakları tarafından düşürüldüğünü açıkladı.
SURİYE HELİKOPTERİNİ DÜŞÜRDÜK
“Suriye’ye ait bir Mi 17 helikopteri sınırımızı, hududumuzu Hatay Yayladağ Güveçci bölgesinde 14.20 de iki kilometre ihlal etmiş, hava savunma unsurları tarafından yapılan ikazlara rağmen ihlal devam etmiştir. 14.25’te Malatya’dan havalanan iki jetimiz helikopteri füze ile vururarak düşürmüştür. Helikopterin Suriye topraklarına düştüğü tespit edilmiştir. Şu ana kadar pilotlarla ilgili bir bilgiye ulaşılamamıştır. Suriye sınırında 24 saat hava keşif unsurlarımız görev yapmaktadır. Uçağımız düşürüldükten sonra da özellikle Urfa Viranşehir’de sürekli taciz ateşleri yapıldığı için angajman kuralları değişmiştir. Dolayısıyla bu açıklamanın ne anlama geldiğini herkes biliyordur.”
Rotahaber


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.