Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ş.urfa İHD tutukluları adliyeye sevkedildi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ş.urfa İHD tutukluları adliyeye sevkedildi

Gündem

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen baskınla gözaltına alınan İnsan Hakları Derneği Şube Başkanı Cemal B. ile Eğitim Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Halit Ş. ile beraberindeki 17 kişi adliyeye sevk edildi.

Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda gözaltına alınan İnsan Hakları Derneği Şube Başkanı Cemal B., Eğitim Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Halit Ş. ve beraberindeki 17 kişi bugün adliyeye sevk edildi. Sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Terörle Mücadele Şube ekipleri tarafından Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirilen zanlılar sağlık kontrolünden geçmek istemedi. Geniş güvenlik önlemleri altında Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden çıkarılan Cemal B., Eğitim Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Halit Ş. ve beraberindeki 17 kişi Şanlıurfa adliyesine sevk edildi. Çevik kuvvet ekipleri adliye etrafında geniş güvenlik önlemleri aldı.
Adliyeye sevk edilen 19 kişinin sorgusu devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa’da daha önce içerisinde PKK örgütü propagandasının yapıldığı görüntülerin bulunduğu bir CD’yi ele geçiren Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü ekipleri bu görüntülerden yola çıkarak sabah saatlerinde Eğitim- Sen ve İnsan Hakları Derneği üyelerine yönelik operasyon başlatmış Operasyon kapsamında aralarında İnsan Hakları Derneği Şube Başkanı Cemal B. ve Eğitim Sen Şube Başkanı Halit Ş.’nin de bulunduğu 19 kişi gözaltına alınmıştı.

GAPHA


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.