Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
ŞURED Afrikalı Çocuklarla İftar Yaptı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

ŞURED Afrikalı Çocuklarla İftar Yaptı

Gündem

Kısa adı ŞURED olan Şanlıurfa Profesyonel Turist Rehberler Derneği Başkanı Müslüm Çoban Afrikada çocuklarla iftar yaptı.

Şanlıurfa’dan bir grup işadamı ile Afrika, Ruanda ve Uganda’da incelemeler yapan Müslüm Çoban, bu bölgedeki durumları yerinde gözlemleyerek bir dizi temaslarda bulundu.

Çoban, “Burada Müslüman kardeşlerimiz zor durumda dünyanın her tarafında Müslümanlar zorluk ve sıkıntı içerisinde Afrikadaki kardeşlerimizi televizyonlardan değil gelerek ve görerek ne kadar zor durumda olduklarını gördük içimiz kan ağlıyor,Gazze’de ,Irak’ta,Suriye’de, Arakan’da ,Uygur’da müslümalar eziyet zulüm ve kuşatma altında hayatlarını zor bela sürdürmeye çalışıyor. Türkiye’deki tüm halklardan bu bölgelere dua ,maddi ve manevi yardımların yapılmasını bekliyorlar” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.