Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Süleymanşah Çadırkentte Yangın Tatbikatı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Süleymanşah Çadırkentte Yangın Tatbikatı

Gündem

Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi'nde, Suriyeli sığınmacıların barındığı Süleymanşah Konaklama Tesisi'nde yangın tatbikatı yapıldı.

Akçakale'de Suriyeli sığınmacıların barındığı Süleymanşah Konaklama Tesisi'nde, olası yangınlara karşı AFAD tarafından yangın tatbikatı yapıldı. Tatbikatta, yanan bir çadıra kısa sürede nasıl müdahale edilmesi gerektiği anlatıldı. Daha sonra ateşe verilen bir çadır itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Akçakale Kaymakamı Eyyüp Fırat, tatbikat ile olası yangınlara erken müdahaleyi amaçladıklarını belirterek, "Kış ayı dolayısıyla çadır kentimizde olası bir yangına karşı çalışan personellerimizi bilgilendirmek ve yangınlara karşı nasıl müdahale etmeleri konusunda uzman arkadaşların uygulamalı anlatımıyla bir tatbikat gerçekleştirdik. İnşallah böyle bir olay yaşamayız" diye konuştu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.