Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
STANDARTLARI BÜYÜKŞEHİR'LE YÜKSELİYOR
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

STANDARTLARI BÜYÜKŞEHİR'LE YÜKSELİYOR

Gündem

Şanlıurfa ve tüm ilçelerde büyük bir özveri ile çalışan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Akçakale ilçe merkezi ve kırsalında yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

İlçe merkezinde ve kırsal alanlarda bulunan en ücra köşedeki köy yollarında çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ilçe genelindeki yol standartlarını yükseltiyor.

Bu kapsamda Şehit Nusretbey-Sınırören-Erler-Dalca-İncidere-Damlalı, Göklü-Yukarı Beğdeş-Tepecik-Kardeşler, Kardeşler-Keçili-Buket-Tatlıkuyu ile Keçili-Ayyıldız-Oymaklı-Şen-Zenginova- Oğulcuk olmak üzere birçok kırsal mahalle yolunda 38 kilometrelik 1. Kat asfalt yapan Büyükşehir ekipleri, 2015 yılı sonunda ise 95 kilometrelik kısımda 1 ve 2. Kat asfalt yaparak toplamda 133 kilometrelik yolu asfaltla tamamlamayı hedefliyor.

AKÇAKALELİLER YOL YAPIM ÇALIŞMALARINDAN MEMNUN

Akçakale kırsalında yollarının eskiden çamur ve tozdan geçilemeyecek halde olduğunu belirten bölge sakinleri, yolların standartının her geçen gün yükseldiğini söyledi.
Büyükşehir Belediye Başkan Av. Nihat Çitfçi’ye ve emeği geçen herkese teşekkür eden Akçakaleliler, çalışmalardan dolayı memnun olduklarını ifade ettiler.

Öte yandan Aşağı Deren-Yalıntaş Mahalleleri arasındaki yolda sıkıştırma çalışmasına devam eden Büyükşehir Belediyesi Ekipleri, Akçakale Akbilek yolu ve Şahinler Mahalle yolunda yama çalışması yaptı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.