Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Son Dakika! Urfa'da Ekmeğe Zam Geldi İşte ayrıntılar...
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Son Dakika! Urfa'da Ekmeğe Zam Geldi İşte ayrıntılar...

Gündem

Şanlıurfa'da ekmek fiyatlarına zam geldi. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Fırıncılar odası yeni zammın yarından itibaren geçerli olacağı belirtildi.

Şanlıurfa Fırıncılar Odası zam ile ilgili esnafı SMS ile bilgilendirdi.

Konu ile ilgili olarak esnafa geçilen SMS'de yeni fiyatlar ve yeni gramajlar belirlendi.

TÜM EKMEK ÇEŞİRLERİ 2 LİRA OLDU

Şanlıurfa Fırıncılar Odası tarafından esnafa atılan SMS'desomun ekmek çeşirleri 200 gram, tırnaklı pide 170 gram, açık pide (lavaş) 150 gram olarak belirlenirken hepsinin fiyatı ise 2 liraya sabitlendi. Ayrıca Suriye ekmeği olarak bilinen ekmeklerin gramacı 400 fiyatı ise 3 TL olaak belirlendi.

PİŞİRMELER PARA İLE OLACAK

Şanlıurfa Fırıncılar Odası uzun bir aradan sonra ilk kez pişirmeler ile ilgili de rajiç belirlemesine gitti. Buna göre çmlek pişirme fiyatları 5, tepsi 2, şiş patlıca ve biber ise 1 lira olarak belirlendi.

ZAM DAHA ÖNCE AÇIKLANMIŞTI

Şanlıurfa Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Emin Karaatlı kısa bir süre önce artan un fiyatları nedeniyle zam olacağını balikligol.com sitemiz aracılığıyla duyurmuştu. Başkan Karaatlı o zaman yaptığı açıklamada şunları ifade etmişti: "kimse fırıncıları suçlanmasın. Artan un fiyatları ve diğer girdi maliyetleri esnafımızı zor durumda bırakıyor. Bu fiyatların önü alınmazsa bu zamlarda bizi kurtarmayacak. yetkililerden artan un fiyatlarına önlem almalarını bekliyoruz. Bizim için ekmek zammı en son yapacağımız iştir. Ama şunu da göz ardı edemeyiz. esnafımız yüksek maliyetler nedeniyle çok zor durumda kalıyor. İşçilik, vergi ve SGK maliyetler hızla artmasının yanında temel ham madde olan un fiyatlarının da aşırı yükselmesi zamı kaçınılmaz kılıyor." demişti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.