Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Sokağa çıkan gençler Balıklıgöl'e akın etti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Sokağa çıkan gençler Balıklıgöl'e akın etti

Gündem

Belirlik saatlerde iz<inli olarak sokağa çıkan Şanlıurfalı gençler, inanç turizmi merkezi konumundaki balıklı göl'e akın ettiler.

Şanlıurfa'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle sokağa çıkmaları kısıtlamaları kaldırılan 20 yaş ve altı gençler, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından gençler için getirilen serbestliğin ardından Balıklıgöl'e akın etti.
Kentte gençlere yönelik alınan normalleşmenin ardından vatandaşlar haftasonu tarihi balıklıgöl'e akın etti. 20 yaş kısıtlamasının kaldırıldığı gençlerin en çok tercih ettiği yerlerin başında Balıklıgöl platosu alanlarda yürüyüş yaptı ve bol bol hatıra fotoğrafları çektrdiler.

Maskelerini takarak ve sosyal Mesafeye dikkat ederek güzel havanın tadını çıkaran gençler, Balıklıgöl'de hatıra fotoğraflarını çekmeyi de ihmal etmedi.( RHA AJANS)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.