Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şoförler kontak kapatınca direksiyona belediye başkanı geçti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şoförler kontak kapatınca direksiyona belediye başkanı geçti

Gündem

Barınma sorunu nedeniyle Muş Alparslan Üniversitesinde yaşanan servis otobüsü şoförleri ile öğrencilerin protestosunu Muş Belediye Başkanı direksiyona geçerek kırdı.

Durağa konulan ve kışın barınma için şoförlere hazırlanan konteynere izin vermeyen üniversite Rektörü Prof. Dr. Nihat İnanç'la üniversite hattı şoförleri karşı karşıya kaldı. Rektöre kızan şoförler kontak kapattı.

Sınav haftası olması nedeniyle şoförlerin kontak kapatma eylemine öğrencilerde karşı eylem yaptı. Eylemi bitiren ise Muş Belediye Başkanı Feyat Asya oldu. Asya, eylemci öğrenciler ile görüşerek sorunun çözüleceği sözünü verdikten sonra, şoför esnafı ile bir araya geldi. Kısa süren konuşmanın ardından Belediye Başkanı Asya, şoför esnafının eylemini kendi direksiyona geçerek bitirdi.

Direksiyondan inen Başkan Asya, "Kışın barınma için şoför arkadaşlara bir konteynır sağlamıştık. Fakat üniversite rektörü ile aralarında bir sıkıntı meydana gelmiş. Neyse ki olay yerine bizim gitmemiz ile sıkıntı bitti. Şoför esnafı ile yaptığım görüşmede eylemlerini bitirmelerini ve sınav haftasında öğrencileri mağdur etmemelerini istedim. Şoför arkadaşlarda beni kırmadılar. Bende şoför arkadaştan kontağı alarak arabaya bindim ve öğrencileri şehre getirdim" dedi. (M. Şirin Çağlayan-İLHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.