Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Siverek'teki sağlık operasyonunda 2 tutuklama
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Siverek'teki sağlık operasyonunda 2 tutuklama

Gündem

Siverek Cumhuriyet Başsavcılığınca, Siverek Devlet Hastanesinde yapılan yolsuzluklar ile ilgili olarak başlatılan soruşturma kapsamında; 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şanlıurfa Merkez, Siverek İlçesi ile Ankara, Gaziantep, Kayseri, Mardin İllerinde yapılan eş zamanlı operasyon neticesinde 8'i kamu görevlisi 23 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden 13'ü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde (KOM) alınan ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. 10 şüpheli ise geçtiğimiz perşembe günü Siverek Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.



Siverek Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen şüphelilerden 6’sı Siverek Cumhuriyet Başsavcılığınca serbest bırakılırken, 4 şüpheli tutuklanmaları talebi ile Siverek Sulh Ceza Mahkemesine sevk edildi.



Siverek Sulh Ceza Mahkemesinde sorgusu yapılan 4 şüpheliden 2’si adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı diğer 2 şahıs ise tutuklandı.

GAPHA


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.