Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Siverek'te rüşvet operasyonu; 2 gözaltı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Siverek'te rüşvet operasyonu; 2 gözaltı

Gündem

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi’nde, İlçe Mal Müdürü M.P. ile Söylemez Köyü Muhtarı M.H.B., rüşvet aldıkları iddiasıyla polis tarafından gözaltına alındı.

Polise başvuran bir kişi, köylerdeki mera arazilerinin yıllık kullanım bedelini muhtar aracılığı ile Mal Müdürlüğü’ne ödediklerini, ancak kendilerinden alınan para ile ödenen kira bedelinin farklı olduğunu belirterek şikayetçi oldu. Şikayetçi kişi, ödedikleri fazla paranın ise köy muhtarı ile Mal Müdürü tarafından zimmetlerine geçirildiğini iddia etti. Şikayetin ardından araştırma yapan polis, bu sabah saatlerinde Mal Müdürlüğü’ne operasyon düzenledi. Operasyonda Mal Müdürü M.P. ile Söylemez Köyü Muhtarı M.H.B., mera arazileri kiralama evrakı ile köylülerden toplandığı iddia edilen fazla paralarla birlikte gözaltına alındı. 2 şüpheli, sorgulanmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.



Siverek Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, 2 kişinin gözaltına alındığı olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü söyledi. (Son Dakika.com)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.