Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Siverek'te Okul Yolları Asfaltlandı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Siverek'te Okul Yolları Asfaltlandı

Gündem

Şanlıurf Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelere eşit hizmet kapsamında Siverek'te çalışmalarını sürdürüyor. Yeni eğitim öğretim yılı öncesi okul yollarını asfaltla buluşturan Büyükşehir Belediyesi'ne Siverekliler teşekkür etti. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 'Tüm İlçelere Eşit Hizmet' ilkesi ile 2019 yılı planlamasına devam ediyor. Vatandaş taleplerinin ön planda tutulduğu hizmetlerin Siverek adresinde ise 2019 - 2020 eğitim öğretim yılı öncesi okul yollarının asfalt çalışmaları tamamlanarak güzergahlar halkın hizmetine sunuldu. İlçedeki Esmer Cayır, Fırat, Ayvanat ve Yenişehir mahallelerindeki okul yolları ve Mezbahane Yolu Büyükşehir ekiplerinin yoğun çalışması sonucu kısa sürede asfaltlandı. 

SİVEREKLİLERDEN BAŞKAN BEYAZGÜL'E TEŞEKKÜR
Mahalle ve sokak yollarının kötü durumda olduğunu ve Büyükşehir ekiplerinin çalışması ile güzergahların uygun hale getirildiğini belirten Siverekliler, "Büyükşehir Belediyemiz ilçemizde yoğun çalışma yürütüyor. Tüm bu güzel çalışmalardan dolayı başta Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül'e ve tüm ekibine teşekkür ediyoruz" diye konuştular.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.