Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
El broşürleri dağıtarak dilenciler için halkı uyardılar
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

El broşürleri dağıtarak dilenciler için halkı uyardılar

Gündem

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ilçe genelinde dağıttığı el ilanları ile dilenci çocuklara para verilmemesi konusunda uyarıda bulundu.

 

Son günlerde ilçe genelinde artış gösteren çocuk dilenciler konusunda çalışma başlatan Siverek Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, Siverek Belediyesi ile birlikte ilçe genelinde 5 bin el ilanı dağıtarak çocuk dilencilere para verilmemesi, sokak satıcısı çocuklardan alışveriş yapılmaması konusunda halkı uyardı.

Siverek Sosyal Hizmetler Müdürü Mustafa Karadağlı konu ile ilgili tüm kurum amirleri ve muhtarlarla toplantı yapıp bilgilendirdiklerini belirterek, “İlçe genelinde dağıttığımız el ilanı ve broşürlerle çocuk dilencilere para verilmemesi konusunda halkımızı uyardık. Zor günler geçiren esnaflarımız dilencilerden bıkmış durumda. Önümüzdeki günlerde kuracağımız mobil ekipler ile dilenci ve sokak satıcısı çocukların ıslahı konusunda eğitim, barınma ve koruyucu aile tedbirleri alacağız” dedi. (Abdurahman Uğurlu-İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.