Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/f1382420057321c547f46f344bc4c713.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Siverek köylerine beton yol yapılıyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Siverek köylerine beton yol yapılıyor

Gündem

Siverek ilçesinin mevsim ve arazi şartlarına uygun yol çalışmalarında bulunan Büyükşehir Belediyesi, 151 Km’lik Beton yol ile kırsal alanlarda bulunan bir çok mahallenin yol sorununu çözüyor.

Vatandaşlara daha kaliteli ulaşım sağlamak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren Fen İşleri ekipleri, Siverek İlçesindeki 3. ve 6. grup yollarında 151 Km’lik beton yol çalışmasına başladı.

Bağlık, Kuruyer, Büyüktepe, Büyükakıtlı, Beşyamaç kırsal mahallelerinde 22 Km'lik Stabilize yolun yapımını da devam ettiren Ekipler, ayrıca Siverek Cezaevinde 2 Km’lik Sathi kaplama yolunu Kış ayları öncesinde tamamlandı.

Büyükşehir Okul Yollarına Ağırlık Veriyor

Öte yandan Siverek A.Kadir Karahan Fen Lisesi’nin yolunun yapımında çalışan ekipler, kırsal alanların okul yollarına ağırlık vererek, Taşıkara İlkokulu, Emek İlkokulu, Alagün İlkokulu, Beşyamaç İlkokulu ve Kalınağaç İlkokulu’nun yol yapımını da hızlandırdı.

Siverek’e uyguladıkları yol projelerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’e ve desteklerinden dolayı AK Parti Miletvekili Kasım Gülpınar’a teşekkür eden Siverek Belediyesi Meclis Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu, “Özellikle Erkonağı dönemeç grup yolunda emeği geçen Milletvekilimiz Mehmet Kasım Gülpınar’a, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’e ve emeği geçen ekiplere ayrı ayrı teşekkürlerimi borç biliyorum. En büyük teşekkürü de Bu hizmeti sadece bizim bölgeye değil, Şanlıurfa’nın farklı ilçelerine, Siverek ve köylerine bu hizmeti vesile kılan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakan Ahmet Davutoğlu’na Hükümetimize ve ekibine teşekkür ediyoruz. Hep onlarla beraber olacağız, olmaya da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.