Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Siverek Hayvan Pazarında çevre düzenlemesi yapılacak
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Siverek Hayvan Pazarında çevre düzenlemesi yapılacak

Gündem

Şanlıurfa'nın Siverek Belediyesi tarafından bölgenin en büyük canlı hayvan pazarı olan Siverek Hayvan Pazarında çevre düzenlemesi yapılacak.

Siverek ilçesinde bulunan, bölgede Kars ilinden sonra haftanın yedi günü açık olan canlı hayvan pazarının çevre düzenlemesi ile 45 bin metre kare alanın zemini betonla kaplanacak.

Çalışmanın ihalesinin yapıldığını belirten Belediye Başkanı Resul Yılmaz gazetecilere yaptığı açıklamada, “İlçemizin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanıyor. İlçemiz Fırat Mahallesinde bulunan yaklaşık 45 bin metre kare alan üzerinde bulunan canlı hayvan pazarımızın büyük ve küçükbaş kesiminin zemini toprak olduğu için kışın çamurdan, yazın ise tozdan dolayı pazarda bulunan esnaflarımız zor anlar yaşıyordu. Belediye olarak daha geniş ve modern bir canlı hayvan pazarı çalışmamız devam ediyor.” dedi. (Abdurahman Uğurlu-İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.