Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Siverek'te halk nöbete devam ediyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Siverek'te halk nöbete devam ediyor

Gündem

Siverek Belediyesi Direniş Nöbetçilerini Unutmuyor!


Siverek ilçesinde 15 Temmuz darbe girişiminin ilk gününden bu yana meydanları boş bırakmayan binlerce vatandaş, 2. bir talimat gelmeden ayrılmayacaklarını belirtiyor.
Siverek Belediyesi, meydanı sabah saatlerine kadar boş bırakmayan binlerce vatandaşı unutmadı. Belediye ekipleri, demokrasi nöbetine gelen vatandaşlar için meydanda kurulan stantlarda çay ve su ikramı kesintisiz olarak yapıyor.
Gecenin ilerleyen saatlerinde Büyükşehir Belediyesince yapılan çorba ikramının ardından ise Siverek Belediyesince binlerce direniş nöbetçilerine her gece farklı bir kumanya ikramında bulunuluyor.
Belediyenin duyarlılığından dolayı Belediye Başkanı Resul Yılmaz’a teşekkür eden vatandaşlar, Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan’dan yeni bir talimat gelmeyene kadar meydanlarda olacaklarını vurguladı.
Lütfü Polat adlı direniş nöbetçisi gündüz hayata gece nöbete gelmelerinden dolayı eve gitmeye fırsat bulamadıklarını söyleyerek, “Gündüz saatlerinde işyerine giderek çalışıyoruz. Akşam olunca da işyerini kapatıp meydana çıkıyoruz. Bu konuda duyarlılık gösteren Belediye Başkanımız Sayın Resul Yılmaz’a teşekkür ediyoruz. O bize sahip çıkıyor, bizde demokrasiye sahip çıkıyoruz” diye konuştu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.