Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
7 Milyon Avro'ya mal oldu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

7 Milyon Avro'ya mal oldu

Gündem

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilip hayata geçirilen ve kendi elektiriğini üreten Siverek Atık Su Arıtma Tesisi, ilçeye Avrupa standartlarında hizmet veriyor. Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü bir ilke daha imza atarak, ilçede daha önce yaşanan kanalizasyon atıklarının çevreye verdiği zararları kurmuş olduğu Atık Su Arıtma tesisi ile çevresel sorunları ortadan kaldırıyor.

İlçede mevcut Kolletktör hatlarının yanı sıra; yeni hatların döşenmesiyle yüzde yüz kapasiteyle hizmet vermeye başlayacak olan tesisi denetleyen ŞUSKİ Genel Müdürü Hamdi Us, projeyi ile ilgili ve diğer sürdürülen çalışmalar hakkında yetkililerle toplantı yaptı. 

Genel Müdür Us, İleri Biyolojik Arıtma Tesisi özelliği de taşıyan tesiste incelemelerde bulunarak, tesisin üretim kapasitesi ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Ayrıca 7 Milyon 144 Bin Avro'ya mal olan ve 2030 yılına kadar İlçenin ihtiyacına cevap verecek şekilde dizayn edilen Siverek Atık Su Arıtma Tesisi; günlük olarak 17 bin m3/gün(metreküp) atık suyu temizlerek elde edilen doğal gazla birlikte tesisin ihtiyaç duyduğu enerjiyi üretip, Avrupa standartlarında hizmet veriyor.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.