Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şivan Perver hastaneye kaldırıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şivan Perver hastaneye kaldırıldı

Gündem

MÜZİK yaşamını Almanya'da sürdüren Şivan Perver, korkuttu...

Kalp rahatsızlığı ve göz tansiyonu nedeniyle hastaneye kaldırılan Perver'in tedavisi sürüyor. Terör örgütü PKK tarafından tehdit edilen sanatçının odasına kimse sokulmuyor. 1976 yılından beri Almanya'da yaşayan Şivan Perver'in 'karakutusu' olarak bilinen 40 yıllık dostu ve menajeri Eyüp Bischoff, sanatçının, yeni albüm çalışmasını geçirdiği rahatsızlık nedeniyle ertelediğini söyledi.
SEZEN'LE ÇALIŞMAK İSTİYOR
Eyüp Bischoff, 35 yıldır yurtdışında yaşayan Siverek doğumlu 56 yaşındaki Şivan Perver'in, Türkiye'ye ne zaman döneceğiyle ilgili olarak 'Yoğun ilgi ve gözlerin sürekli üzerinde olması onun rahat hareket etmesini engeller, yaratıcılığını öldürür' diyerek; dönüşün şimdilik mümkün olmadığını söyledi.
Medyada çıkan 'Şivan Perver, Sezen Aksu'ya 'korkak' dedi' haberlerini de yalanlayan Bischoff, 'Haberler gerçek dışı. Şivan, ilerleyen zamanlarda Sezen Aksu ve Tarkan'la çalışmak istiyor' diye konuştu.
AKŞAM

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.