Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şırnak'ta seçim hazırlıkları tamamlandı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şırnak'ta seçim hazırlıkları tamamlandı

Gündem

Seçim güvenliği ile ilgili hazırlıkları da tamamlandıklarını belirten Şırnak Valisi, halkın hür iradeleriyle oy kullanabileceklerini söyledi.

Cizre ve Silopi ilçelerinde bazı mahalle ve köylerde sandıkların birleştirilmesi kararının ardından kent genelindeki seçim güvenliği ile ilgili hazırlıklar da tamamlandı. 

Seçimle ilgili gerekli tüm tedbirleri planlayarak aldıklarını belirten Şırnak Valisi Ali İlhan Su, halkın hür iradesiyle korkmadan ve çekinmeden oylarını kullanabileceklerini söyledi.

Vali Su, "Vatandaşlarımıza oy kullanmaları esnasında veya dışarıda veya başka bir zamanda, yönlendirme, tehdit, baskı vaki olur ise, kendileri hemen sandık çevresi dışında bulunan güvenlik kuvvetlerimize müracaat etsinler. Şikâyetlerini dile getirsinler. Güvenlik kuvvetlerimiz de hemen yasal manada gerekeni yapacaklardır. İlgili savcıyla ve ilçe seçim kuruluyla görüşerekten yasal gereklerini yerine getireceklerdir." 
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.