Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şırnak'ta 4 polis bir asker hayatını kaybetti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şırnak'ta 4 polis bir asker hayatını kaybetti

Gündem

Şırnak'ın Silopi ilçesinde düzenlenen mayınlı saldırıda 4 polis, Beytüşşebap'ta personel taşıyan helikoptere açılan ateşte ise bir askerin hayatını kaybettiğini bildirdi.

Şırnak Valiliği, Silopi ve Beyüşşebap'ta yaşanan saldırılarla ilgili olarak yaptığı açıklamada, saldırılarda 4 polis ile bir askerin hayatını kaybettiğini bir polisin ise yaralandığını bildirdi.

Açıklamada, Silopi'de PKK tarafından yola döşenen uzaktan kumandalı mayının polislerin geçişi sırasında patlatılması sonucu 4 polisin hayatını kaybettiği bir polisin yaralandığı belirtildi.
Beytüşşebap'ta da Şırnak merkeze askeri personel nakli yapan helikoptere açılan ateşte bir askerin hayatını kaybettiği belirtilen açıklamada, saldırıların ardından bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldığı kaydedildi. (İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.