Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şırnak'ta 18 adet Kalaşnikof ele geçirildi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şırnak'ta 18 adet Kalaşnikof ele geçirildi

Gündem

Şırnak-Uludere Karayolunda yapılan yol kontrollerinde 18 adet kalaşnikof marka uzun namlulu silahın ele geçirildiği belirtildi.

Şırnak Valiliği tarafından yapılan açıklamada, 29.08.2015 tarihinde gece saat 02.00 sıralarında Şırnak-Uludere Karayolunda yapılan yol kontrollerinde, 18 adet kalaşnikof marka uzun namlulu silahın ele geçirildiği, olayla ilgili 2 kişinin de gözaltına alındığı belirtildi.

Valilik tarafından yapılan açıklamanın devamında ise Şırnak il merkezinde yapılan baskınlarda 4 adet anti tank mayını, 5 adet roketatar başlığı, 5 adet sevk fişeği (hızlandırıcı), yaklaşık 700 adet kalaşnikof mermisi, 1 adet av tüfeği ele geçirildiği ve 4 kişinin de gözaltına alındığı ifade edildi.

Silopi’de yaşanan çatışma hakkında da bilgilerin verildiği açıklamanın sonunda şu ifadelere yer verildi: “Silopi ilçemizde şüpheli bir araçta bulunan 3 adet bölücü terör örgütü mensubu çatışma sonucu ölü olarak ele geçirilmiş olup, şahısların üzerinde 2 adet hücum yeleği, 3 adet kalaşnikof marka uzun namlulu silah ve bu silaha ait 15 adet şarjör ile 2 kutu kalaşnikof mermisi, 5 adet el bombası, 1 adet tabanca ve bu tabancaya ait 1 adet şarjör, 1 adet el telsizi ele geçirilmiştir. Araçta yapılan incelemede, araç üzerinde bulunan bomba düzeneği etkisiz hale getirilmiş olup, araç içerisinde 2 adet uzaktan kumanda düzeneğine sahip tetikleme mekanizması, 2 adet el bombası, 3 adet dolu kalaşnikof şarjörü, 1 adet hücum yeleği, 1 adet telsiz ele geçirilmiştir. Çıkan çatışmada 1 polis memuru hafif yaralanmış olup, konu ile çalışmalar devam etmektedir.”
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.