Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Kasrik Kardeş Urfa Belediyesi'nden Büyükşehir'e Teşekkür Ziyareti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Kasrik Kardeş Urfa Belediyesi'nden Büyükşehir'e Teşekkür Ziyareti

Gündem

Şırnak'ın Kasrik İlçe Belediye Başkanı Sadun Şanlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çitçi'yi ziyaret ederek desteklerinden dolayı Başkan Çiftçi'ye teşekkür etti.

 

Geçtiğimiz aylarda ekonomik ve sosyal ilişkileri geliştirmek amacıyla Şırnak'ın Kasrik Belediyesiyle kardeş Belediye uygulaması getirilmişti. Bunun üzerine tecrübe ve bilgi paylaşımı gerçekleştirildi.

"ŞIRNAK'IN KASRİK İLÇESİYLE İLE KALP'TEN KALBE BİR KÖPRÜ KURACAĞIZ"

Ziyaretten duyduğu memnuniyetliği dile getiren Başkan Nihat Çiftçi, "Bu gün kardeş belediye uygulamamız kapsamında Anadolu'nun güzel yerlerinden biri olan Şırnak'ın Kasrik Belediye Başkanı bizleri ziyaret etti. Bizim Belediyecilik anlayışımız Anadolu'nun küçük yerlerinde faydalı olabilme anlamında neler yapabilirizi düşünüyoruz. Hamd olsun Kasrik ilçemizle bu çok güzel bir şekilde gelişti. İnşallah bizler de ilerleyen zamanlarda heyet olarak gidip ziyarette bulunuruz. Kardeşliğin en önemli kısmı maneviyat kısmıdır. Önemli olan kalpten kalbe bir köprü kurmaktır. Bu kardeşlik diyalogu da bu köprüyü sağladı. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

BAŞKAN ŞANLI, "DESTEKLERİNDEN DOLAYI BAŞKAN ÇİFTÇİ'YE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'yi makamında ziyaret eden Kardeş Belediye Başkanı Sadun Şanlı, vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.

Burada bir konuşma yapan Başkan Şanlı, "Daha önce Başkanımızı ziyarette bulmuştuk. Sağ olsun Başkanımız Nihat Çiftçi Ramazan ayında ilçemize çeşitli yardımlarda bulundu" şeklinde konuştu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.