Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Silvan'da HDP'li vekillerin izinsiz yürüyüşüne müdahale
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Silvan'da HDP'li vekillerin izinsiz yürüyüşüne müdahale

Gündem

Silvan'da sokağa çıkma yasağını gerekçe göstererek izinsiz yürüyüş yapmak isteyen, aralarında HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ ile DTK Eş Başkanı Hatip Dicle'nin de bulunduğu gruba polis müdahale etti.

Silvan'da izinsiz yürüyüş yapmak isteyen HDP’li vekillere izin verilmedi. Sokağa çıkma yasağını gerekçe göstererek izinsiz yürüyüş yapmak isteyen, aralarında HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ ile DTK Eş Başkanı Hatip Dicle’nin de bulunduğu HDP’li gruba polis müdahale etti.

Edinilen bilgilere göre, Tekel, Konak ve Mescit Mahallelerinde ilan edilen sokağa çıkma yasağının 10’uncu gününe girdiği Silvan ilçesine gelen HDP’li vekiller izinsiz yürüyüş yapmak istedi.

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, DTK Eş Başkanı Hatip Dicle ve HDP’li milletvekilleri Altan Tan, Çağlar Demirel, İdris Baluken ile Feleknas Uca’nın da aralarında bulunduğu grubun, Diyarbakır Caddesi üzerinde toplanarak, yasağın sürdüğü mahallelere yürümek amacıyla toplanacağı bilgisini alan polis, yolu trafiğe kapattı.

Polis, daha sonra toplanan gruba dağılmaları yönünde anons yaptı. HDP’li grup anonsa rağmen yürümek isteyince, polis tarafından biber gazı ve tazyikli su ile müdahalede bulunuldu.

Polisin müdahalesi sırasında Gazi caddesi üzerinde sebze satan seyyar satıcılarda biber gazından etkilenirken, ilçede gerginlik devam ediyor.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.