Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Silvan PTT Müdürü tutuklandı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Silvan PTT Müdürü tutuklandı

Gündem

Diyarbakır'ın Silvan İlçe PTT şube Müdürü ile şefi, yolsuzluk iddiasıyla polis tarafından gözaltına alındıktan sonra çıkarıldıkları mahkemece PTT Müdürü tutuklandı.

Silvan Cumhuriyet Savcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, İlçe geniş çaplı araştırma başlatan Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polisler PTT Müdürü ve Şefini gözaltına aldı.

Edinilen bilgilere göre, yapılan araştırmalar sonucunda, Zanlıların PTT'den maaş alanların adının kullanılarak yüklü miktarlarda kredi çekildiğini belirleyen Polis, düzenlediği operasyonda PTT Müdürü M.T ile PTT şefi M.N.B, yolsuzluk iddiasıyla gözaltına alındı.

Aynı soruşturma kapsamında aranan gişe memuru M.D.'nin ise firarda olduğu ve yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi. Polisteki soruşturmaları tamamlanan PTT müdürü M.T, ile PTT şefi M.N.B, bugün adliyeye sevk edildi.

Adliye sevk edilen PTT müdürü M.T tutuklanarak Silvan açık cezaevine gönderilirken PTT şefi M.N.B ise serbest bırakıldı.
(İLKHA)

 

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.