Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Silopi ve Diyadin Belediye Başkanları tutuklandı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Silopi ve Diyadin Belediye Başkanları tutuklandı

Gündem

HABER MRK - Şırnak'ın Silopi ve Ağrı'nın Diyadin ilçelerinin DBP'li Belediye Başkanları tutuklandı.

Silopi ve Diyadin'in DBP'li Belediye Başkanları Emine Esmer ile Hazal Aras, “Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak - Örgüte Bilerek ve İsteyerek Yardım Etmek” suçlamasıyla çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandılar.

Silopi Belediyesi'nde gözaltına alınan Emine Esmer, emniyetteki işlemleri tamamlanmasının ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Esmer, 23 Şubat'ta PKK'ye yardım ve yataklık ettiği iddiasıyla gözaltına alınmıştı. Tutuklanması talebiyle çıkarıldığı nöbetçi mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Esmer, savcılığın karara itirazından sonra tutuklandı.

Ağrı'nın Diyadin ilçesinde yine PKK'ye yönelik yapılan operasyonlar kapsamında gözaltına alınan ve aralarında ilçe Belediye Başkanı Hazal Aras'ın da bulunduğu 3 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Diyadin'deki operasyonlar neticesinde aralarında ilçe Belediye Başkanı Hazal Aras'ın bulunduğu F.K, L.D. ve S.B. isimli şüpheliler gözaltına alınmıştı. Gözaltındaki ifadelerinin ardından adli mercilere sevki edilen Belediye Başkanı Aras ile birlikte F.K. ve L.D. isimli şüpheliler, “Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak - Örgüte Bilerek ve İsteyerek Yardım Etmek” suçlamasıyla mahkemece tutuklandı.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.