Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Siirt'teki mültecilere yardım dağıtıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Siirt'teki mültecilere yardım dağıtıldı

Gündem

8 Aralık Uluslararası Göçmenler Günü nedeniyle Siirt Kızılay Şube Müdürlüğü tarafından Siirt'te bulunan mülteciler ziyaret edilerek, gıda, giyim ve çeşitli ayni yardımlar yapıldı.

Uluslararası Göçmenler Günü münasebetiyle Siirt Valiliği koordinesinde düzenlenen ziyaret ve yardım programına, Vali Yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın, Siirt Kızılay Şube Başkanı Yener Tanık İl Göç İdaresi Müdürü Abdullah Kaplan, Göç İdaresi ve Kızılay çalışanları katıldı.

Vali Yardımcısı Taşkın Başkanlığındaki heyet, Ülkelerinde yaşanan savaş nedeniyle ülkemize ve bir kısmı da Siirt’e sığınan Suriyeli, Afganlı ve Irak’tan gelen mülteciler ziyaret edilerek, gıda, giyim ve çeşitli ayni yardımlarda bulunuldu. Çocuklara da çikolata ve çeşitli oyuncaklar dağıtılarak, sevindirildi.

Göçmenlerin yaşamları ve sorunları konusunda bir farkındalık oluşturma amacıyla Uluslararası Göçmenler Günü’nün kutlandığını kaydeden Vali Yardımcısı Taşkın, ilimizde bulunan mültecilere bütçe imkânlarımız dâhilinde Sosyal Yardımlaşma Vakfı ve Kızılay gibi yardım kuruluşları ile Hayırsever vatandaşlarımızın da katkıları ile çeşitli yardımlar yapıldığını söyledi.

Siirt Kızılay Başkanı Yener Tanık ise, Valilikle işbirliği içinde Mülteciler başta olmak üzere, ihtiyaç sahibi ailelere yardımların devam edeceğini belirtti. (İLKHA)

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.