Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Siirt'te Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Siirt'te Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı

Gündem

Siirt'te Vali Mustafa Tutulmaz başkanlığında seçim güvenliği koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26. dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesinde, Vali Mustafa Tutulmaz başkanlığında seçim güvenliği koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda bir değerlendirme yapan Vali Mustafa Tutulmaz, 26. dönem Milletvekili seçimlerinin, huzur ve güven ortamı içinde gerçekleştirilmesini hedeflediklerini söyledi.

Seçim sürecinde her türlü güvenlik tedbirinin alınacağını kaydeden Vali Tutulmaz, halkın seçme ve seçilme haklarını, huzur ve güven içinde, hiç bir baskı ve yönlendirmeye maruz bırakılmadan, kendi özgür iradeleri ile temin etmek amacıyla her türlü güvenlik tedbirinin alınacağını belitti.

Vali Tutulmaz, kamu düzenini bozmaya yönelik hiçbir eyleme ve hukuksuzluğa izin verilmeyeceğine dikkat çekerek, "Huzursuzluk çıkararak, vatandaşın güvenliğini tehdit eden, baskı kurmaya çalışanlara kesinlikle fırsat verilmeyecektir."dedi. (Muhammed Dayan - İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.