Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Sıcak havalara çözüm, kanalda serinleme VİDEO
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Sıcak havalara çözüm, kanalda serinleme VİDEO

Gündem

Şanlıurfa'da sıcak havadan bunalan Suriyeli vatandaşlar, DSİ'ye ait sulama kanaletinde içinde pijama ile oturarak serinliyor.

Şanlıurfa'da sıcak havadan bunalan Suriyeli vatandaşlar, DSİ'ye ait sulama kanaletinde içinde pijama ile oturarak serinliyor.

Hava sıcaklığının 38 derece olduğu kentte nem ile birlikte sıcaklığın artması hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Sıcaklığın nem ile birleştiğinde hissedilen sıcaklığın 45 dereceye ulaştığı Şanlıurfa’da vatandaşlar nefes almakta güçlük çekiyor. Kentte yük taşıyan Suriyeli vatandaşlar sıcaktan ve terlerini atmak üzere Kısas yolunda bulunan DSİ ait sulamam kanaletinde kendilerince serinleme yöntemleri geliştiriyor. Suriyeli yük taşıyıcıları üzerindeki teri atmak ve serinlemek için kanaletlerde pijama ile serinlemeye çalışması yol kenarında geçen vatandaşların dikkatinden kaçmadı. 

Mustafa Bayar / Urfahaber24.com 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.