Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Seyhan'da dilenci operasyonu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Seyhan'da dilenci operasyonu

Gündem

Adana'nın Seyhan ilçesinde vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine hafta boyu geniş çaplı dilenci operasyonu düzenlendi.

ADANA – Seyhan ilçesinde vatandaşlardan gelen şikayet üzerine ilçe belediyesi tarafından geniş çaplı dilenci operasyonu düzenlendi. Daha önceki operasyonlarda Suriye vatandaşı olan dilencilerin çoğunlukta olduğu gözlenirken bu hafta yapılan operasyonda Suriyeli dilenci sayısında azalma olması dikkatlerden kaçmadı.

Yakalanan dilencilerin bir kısmı zabıta ekiplerine tepki gösterirken, duygu istismarında kullanılan çocuklar ve bebeklerle kadın zabıta memurları özel olarak ilgilendi.

Seyhan Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, yakalanan ve dilenmekten men edilen kişiler hakkında yasal işlem yapıldığını bildirtti.

Yine yapılan açıklamada; Adanalılardan gelen yoğun şikâyet üzerine operasyon gerçekleştirildiği belirtilirken operasyonların düzenli olarak devam edeceği ifade edildi. (İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.