Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Seydi Amca tecrübesini konuşturuyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Seydi Amca tecrübesini konuşturuyor

Gündem

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürürken, bir yandan teşkilat mensupları ile fikir alış verişinde bulunarak tecrübelerini aktarıyor, bir yandan da vatandaşlarla hoş sohbet konuşup AK Partiye destek istiyor.

Seçim çalışmaları sırasında AK Parti Karaköprü İlçe teşkilatını ziyaret eden Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, İlçe Başkanı Av.Ahmet Aksoy ve Yönetim Kurulu üyeleri ile karşılıklı fikir alış verişinde bulunup, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler aldıktan sonra kendi tecrübelerini de aktardı.

Daha AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av.Ahmet Aksoy ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Karaköprü ilçe merkezi ve kırsal Mahallelerimizde seçim çalışmalarını tam hız devam ettiren Şanlıurfa’nın ‘Seydi Amca’sı Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, “Durmak yok, yola devam. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ne diyorlar; ‘Durmak yok, yola devam’. Bizde durmuyoruz, köy köy, mahalle mahalle geziyoruz. Vatandaşlarımızın varsa sorunlarını, isteklerini dinliyoruz ve elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bir her zaman milletimizin emrindeyiz” diyerek talepleri ve sorunları İlçe Başkanı Aksoy’a not aldırırken, 7 Haziran seçimlerinde de her zaman olduğu gibi AK Partiye oy vermelerini istiyor.

Seydi Amca ziyaretlerini sürdürürken, Karaköprü Kadın kollarını da kapı kapı dolaşarak broşür dağıtıyor ve AK Partiye destek istiyorlar.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.