Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Şenlikoğlu: Müslümanlara yapılan bu saldırılar bir vahşettir
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Şenlikoğlu: Müslümanlara yapılan bu saldırılar bir vahşettir

Gündem

Araştırmacı Yazar Emine Şenlikoğlu, Kobani bahanesiyle HDP-PKK yandaşlarının Doğu ve Güneydoğu'da yaptığı vahşeti kınadı.

KAYSERİ - Kayseri'de Kitap Fuarı’na katılan Araştırmacı Yazar Emine Şenlikoğlu, Kobani bahanesiyle HDP-PKK yandaşlarının Doğu ve Güneydoğu’da yaptığı vahşeti kınayan açıklamalarda bulundu.

“Müslümanlara yapılan bu saldırılar bir vahşettir.”diyen Şenlikoğlu, HDP-PKK yandaşlarının Doğu ve Güneydoğuyu IŞİD bahanesiyle Kobani’ye çevirme düşüncelerini de eleştirdi. “Bu düşünce çok yanlış ve insanlık dışı bir düşüncedir.” dedi.

HDP-PKK yandaşları tarafından katledilen 16 yaşındaki Şehit Yasin Börü ve arkadaşlarından da bahseden Şenlikoğlu, “İster fakirlere kurban eti dağıtırken bu zulme uğramış bir çocuk olsun isterse de Müslüman olmayan bir çocuk olsun ya da düşmanımızın çocuğu olsun yapılan bu vahşet kesinlikle kabul edilemez.” ifadelerini kullandı.

Müslüman gençlere tavsiyelerde de bulunan Şenlikoğlu, hangi ırktan olursa olsun Müslüman gençlerin Müslümanlıkla iftihar etmelerini, hiç kimsenin oyununa gelmemelerini söyledi. (Fatih Gültekin-İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.