Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Selamet Yeşilmen'in Otopsi Raporu tamamlandı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Selamet Yeşilmen'in Otopsi Raporu tamamlandı

Gündem

Sokağa çıkma yasağının sürdüğü Mardin'in Nusaybin ilçesinde öldürülen Selamet Yeşilmen'in otopsi raporunda "Vücuduna isabet eden metal parçalarına bağlı kemik kırığı ve iç organ yaralanması sonucu öldüğü" belirtildi.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde evinin önünde öldürülen 44 yaşındaki 5 çocuk annesi Selamet Yeşilmen'in otopsi raporu tamamlandı. Rapora göre; Yeşilmen'in metal parçalarına bağlı kemik kırığı ve iç organ yaralanması sonucu öldüğü belirlendi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Mardin Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, hayatını kaybeden Selamet Yeşilmen'in ölümü ile ilgili aynı gün ölü muayene işlemlerinin Nusaybin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapıldığını hatırlatarak, kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için otopsi işlemlerinin yapılması amacıyla bayana ait cesedin Mardin Adli Tıp Kurumu Başkanlığına gönderildiğini aktardı.

Başsavcı Özel, “Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından herhangi bir şüpheye mahal bırakmayacak şekilde otopsi işlemlerinin yapıldı. Yapılan otopsi sonucuna göre şahsın ‘Penetran cisim yaralanmasının yol açtığı, kot, tibiafibula, pelvis, vertebra kırıkları ile müterafik göğüs ve batın içi organ yaralanması (akciğer, karaciğer, böbrek, kolon, uterus, mesane) ile göğüs ve batın içi kanama’ nedeniyle öldüğü belirlendi. Otopsi tutanağında silahla ilgili bu aşamada herhangi bir bulgudan bahsedilmediği gibi ayrıca bayanın hamile olduğuna dair herhangi bir bulgudan da bahsedilmedi. Soruşturmanın Cumhuriyet Başsavcılığımızın 2015/6307 soruşturma numarası üzerinden titizlikle yürütülecektir.” dedi. (M. Salih Keskin – İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.