Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Selam-Der'den bayram öncesi 80 aileye yardım
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Selam-Der'den bayram öncesi 80 aileye yardım

Gündem

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde faaliyet gösteren Selam-Der Kurban Bayramı öncesi 80 aileye gıda yardımında bulundu.

Umut Kervanı Platformu üyesi Hilvan Selam-Der, Kurban Bayramı öncesinde aralarınca Suriyeli mültecilerin de bulunduğu 80 aileye gıda yardımında bulundu. Ayrıca dernek tarafından yüzlerce ihtiyaç sahibi aileye bayramlık giyim ve mutfak eşyası da dağıtıldı.

Yardım çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Selam-Der Yardım Komisyonu Başkanı Osman Göçmen, “Kurban Bayramı öncesinde yardıma muhtaç ailelere yönelik yardımlarımız sürdü. Toplam 80 aileye gıda ve giyim yardımında bulunduk. Ayrıca 194 kişiye ayakkabı,78 kişiye takım elbise, 37 çocuğa giyim, 299 kişiye gömlek, bir aileye 325 TL değerinde mutfak eşyası ve 3 Suriyeli aileye toplam 150 TL değerinde gıda yardımında bulunduk. Bayram öncesi yaptığımız yardımların toplam tutarı ise 19 bin 899 TL’ye ulaştı.”dedi.

Kurban Bayramı yardım çalışmaları için hayırseverlerden destek beklediklerini ifade eden Göçmen, gelecek kurban yardımlarını ihtiyaç sahibi ailelerin yanı sıra Suriyeli mültecilere de dağıtacaklarını belirtti. (Mehmet Can Yardımcı-İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.