Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Sefer Üstün; En son Urfa cezaevi kalmıştı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Sefer Üstün; En son Urfa cezaevi kalmıştı

Gündem

Şanlıurfa Cezaevi’nde incelemelerde bulunan Meclis İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu, Valilik binasına geçerek burada bir açıklama yaptı.

Şanlıurfa Valiliği’nde yapılan basın açıklamasında Komisyon Başkanı Ayhan Sefer Üstün yangınların derinlemesine tüm boyutlarıyla incelendiği vurgulandı. Üstün, “ Olay olur olmaz Adli ve idari soruşturma başladı. Şimdi de olaya insan hakları boyutuyla bakılarak bir araştırma başlatıldı. Önümüzdeki günlerde hazırlanacak raporu uzun uzun tartışacağız. Milletvekillerimizle birlikte inceleme yaptık” dedi.


GELECEK YIL SIKINTI KALMAYACAK


Gelecek yıl Şanlıurfa’da cezaevi sıkıntısı kalmayacağını söyleyen Üstün açıklamasını şöyle sürdürdü, “Bilindiği gibi Şanlıurfa Cezaevi’nde bir kapasite fazlalığı var. Komisyonumuz daha önce Osmaniye, Mardin gibi cezaevlerini incelemiş bölgede incelenmeyen tek cezaevi Şanlıurfa cezaeviydi. Kısa süre sonra Şanlıurfa cezaevini de ziyaret etmeyi planlıyorduk. Bir kapasite fazlalığı var. Bu kapasite artırılmalı. Nakil yapılıyor şu anda. Ancak ailelerin yoğun talepleri nakilleri engelliyor. Şunu da belirtmek isteriz ki, seneye Şanlıurfa’da cezaevi sıkıntısı kalmayacak. Merkez ilçe ve Siverek’te yeni cezaevi projeleri var.”


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.