Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Seçim güvenliği masaya yatırıldı

Gündem

Mardin'de "Seçim Güvenliği ve Koordinasyon" toplantısı yapıldı.

Mardin’de sağlık, sosyal ve eğitim hizmetlerinin ahenkli olarak yürütülmesi için alınacak tedbirlerin görüşüldüğü Seçim Güvenliği Koordinasyon toplantısı Valilik Dara Toplantı Salonu’nda Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak başkanlığında gerçekleşti. 

Toplantıya Vali Yardımcıları; Ali Güldoğan, Ali İkram Tuna, Aziz Onur Aydın, Bahattin Çelik, Tolga Kamil Ersöz, Artuklu Kaymakamı Şakir Öner Öztürk, Midyat Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, Nusaybin Kaymakamı Murat Sarı,Yeşilli Kaymakamı Elif Canan Tuncer Ersöz, Mazıdağı Kaymakamı Halit Benek, Derik Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk, Savur Kaymakamı İdris Koç, Ömerli Kaymakamı Erol Korkmaz ve Dargeçit Kaymakamı Mehmet Yaşar Yeşiltaş katıldı.

Mardin ve bağlı ilçelerinde seçim güvenliği konusunun görüşüldüğü toplantıda, 1 Kasım seçimlerinin huzur ve güven ortamı içinde gerçekleştirilmesi için neler yapılması gerektiği görüşüldü.

Toplantıda seçim güvenliği dışında, Milli Eğitim ile ilgili yatırımlar ve eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle ortaya çıkan ve çıkabilecek sorunların da ele alındı. İl ve ilçelerde yıl içerisinde yapılan çalışmalar hakkında genel değerlendirmeler ve gündem maddeleri üzerinde durularak, yıl içerisinde planlanan diğer çalışmaların görüşülmesi ve görüş alışverişinde bulunulmasıyla toplantı sona erdi. (M. Salih Keskin – İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.