Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(http://img.vol.io/rotahaber/newpics/news/160220120930136188175_3.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 523 in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Savcılar Birand'ı ikna odasına mı aldı?
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Savcılar Birand'ı ikna odasına mı aldı?

Gündem

MİT soruşturmasını başlatan savcıların, gazetecileri savcılığa çağırıp bilgi vermeye başladığı ileri sürüldü. Bu durum, dün savcılarla yaptığı görüşmeyi köşesinde yazan Mehmet Ali Birand'ı akıllara getirdi.

MİT soruşturmasını başlatan savcıların, gazetecileri savcılığa çağırıp bilgi vermeye başladığı ileri sürüldü. Bu durum, dün savcılarla yaptığı görüşmeyi köşesinde yazan Mehmet Ali Birand'ı akıllara getirdi. Şimdi herkes, 'Birand savcılar tarafından ikna odasına mı alındı?' sorusuna cevap arıyor.
"SAVCILIKTA İKNA ODASI"
Star gazatesi bugün, çok tartışılacak bir manşetle çıktı. Gazete 'Savcılıkta ikna odası' başlığıyla verdiği manşet haberinde MİT soruşturmasını yürüten savcıların kamuoyundan kendilerine yönelik gelen tepkiler üzerine gazetecileri savcılığa çağırıp bilgi vermeye başladığını ileri sürdü. Gazetenin attığı 'Savcılıkta ikna odası' başlığı ise geçmiş dönemlerde başörtülü öğrencilerin, başlarını açmaları için ikna etmeye çalışıldığı ikna odalarını akıllara getirdi.
BİRAND İKNA ODASINA MI ALINDI?
Akıllara gelen bir diğer önemli nokta da Mehmet Ali Birand'ın dünkü köşesinde MİT soruşturmasını yürüten savcılarla yaptığı görüşmeyi aktardığı yazısı oldu. "Yargı: MİT suç işlerse, yakasına yapışırım..." Başlıklı yazısında Birand, savcılarla konuştuğunu şikayetlerine yer vermiş ve "Medya'ya şaşıyorum, neden bize bu kadar saldırılıyor anlayamıyoruz" diye söze başlıyorlar, komplo teorilerine gülüp geçiyorlar . Ancak açıkça sinirlenmişler. Kendilerine haksızlık edildiğine inanıyorlar ." ifadesini kullanmıştı. ( Birand'ın o yazısını okumak için tıklayınız)
Birand yazısının devamında ise savcıların soruşturmayı açma konusunda kendilerini haklı gösterecek sözlerini de aktarmıştı.
Şİmdi gözler Birand'ın bu iddialara vecereği cevaba çevrildi.
ROTAHABER

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.